2014. május 22., csütörtök

Helloooo summer!

Gyönyörűségesen szép napot mindenkinek, visszatértem :) Tudom, már nem irtam egy jó ideje, de annyi minden történik és olyan hamar elrepül egy nap, hogy sosincs időm. De Virág drágaságom most örülhetsz, ismét lesz mit olvasni naphosszat ;)
Mióta utoljára irtam megünnepeltük Ewelina barátnőm szülinapját. Nagyon jól sikerült, pénteken baseball meccsre mentünk és mivel Ewelinának vannak beépitett emberei ezért VIP jegyeink voltak, ami annyit jelentett hogy szinte az égben ültünk fent és hiába volt rajtam 5!!!! réteg ruha még ugy is majd megfagytam. Nade a hangulat nagyon jó volt, megismerkedtünk a szomszédainkkal és miután elmagyarázták a játék szabályait már a baseballra is odafigyeltünk :D Szombaton jött az igazi buli, kicsiptük magunkat, szokásunkhoz hiven már a vonaton megkezdtük a hangolódást. Kinéztünk egy bárt magunknak, hogy majd ott milyen jól fogjuk magunkat érezni, szépen odatipegtünk és mire megtaláltuk ráébredtünk, hogy a hely átmenetileg zárva van :D Mindegy, végülis a 40/40-ban kötöttünk ki, ami Jay-Z bárja, de hiába leskelődtem egész este, Beyonce nem bukkant fel sajnos :( Vasárnap pedig, amikor is a tényleges szülinap volt egész nap heverésztünk majd este elmentünk egy indiai vacsira, nyamiiii :)
Pénteken napközben pedig még Greggel is találkoztam, akit már nem láttam két éve. Két nyáron is (vagy három???) együtt dolgoztunk, de mintha ez a két év nem is telt volna el, ugyan úgy nevettünk, cikiztük egymást és persze viccelődtünk :)
Elég sok hétvége eltelt már mióta utoljára irtam, nem is emlékszem mindegyikre, de annyi biztos, hogy egy nap a kettőből tuti elmentünk bulizni a lányokkal és akármennyire szerettük is volna, sose értük el az utolsó vonatot, igy mindig az 5:30 koraival jöttünk haza :D Host anyukám, aki szeret vasárnap reggelenként futni járni, éppen ezért még hétfőn megkért, hogy ha lehet, akkor szombaton aludjak otthon, hogy el tudjon menni reggel futni :D Nem kell felkelnem, csak legyek a házban...Hát...fél7-kor befutottam, még éppen időben :)
Most hétvége pedig Memorial day, hétfőn nincs iskola, de mivel anyuka sem dolgozik ezért ez engem különösebben nem érint, úgyis Maris barátosnőmnél leszek Jerseyben egész hétvégén, juhuhuhuuu :)
Illene a gyerekekről is irnom valamit ugye? :D A nagyobbikkal a héten elég szépen összevesztem, ez volt a legnagyobb veszekedésünk mióta itt vagyok, de különösebben nem mozgatott meg a dolog. Teljesen kiakadt amiatt, mert nem ugrottam egyből hogy elvigyem a CVS-be, hogy csattokat vegyen a hajába és begöndöritse a softball meccsére, ahol ugyis copfba kell tennie a haját...Hát hogy merek ilyen galád lenni? És miközben én a kicsivel leckét irtam, ő itt kiabált felettünk, toporzékolt, üvöltött stb...De Évi teljesen megőrizte hidegvérét, teljesen hidegen hagyott a dolog és hagytam hagy sikitozzon a kis kedves, majd a szülők elbeszélgettek vele,de azóta inkább kerüljük egymás társaságát.
Na mára ennyi volt, megpróbálok kicsit gyakrabban irni, remélem sikerül.
Mgr. Nusinak gratulálok, Czompál Peti neked pedig szoriiiiitok jövő héten pénteken :)
Puszi mindenkinek és végre itt a nyáááár és meleg az időőőő :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése