2014. április 21., hétfő

Mi folyik itt???

Nos, utolsó bejegyzésem óta nagyon sok minden történt, gondolom mindenki nagyon kiváncsi, hogy hogyan is telnek unalmas hétköznapjaim :D Boldogan jelentem, megérkezett a jó idő, meleg van én pedig náthás vagyok :D Mikor már igazán belelendültünk volna a nagy tavaszba, azért április 16.-án még hullott egy keveset a hó, csak a móka kedvéért.
Igazából annyi minden történt, hogy nem is emlékszem már semmire :D A hetek ugyan olyanok, hétvégén pedig mióta megjött a jó idő a Central Parkban múlatjuk az időt a lányokkal. Esténként bulizunk, Off the Wagon, NYC, mindenkinek ajánlom, olyan hely, ami annyira szar, hogy már jó :D Próbálja ki mindenki ha teheti :)
Az utóbbi két hétben két telefont meggyilkoltam. Az otthoni HTC-m egyik pillanatról a másikra meghalt. Akkor úgy döntöttem, hogy beállok a sorba és veszek én is egy iPhonet végre. Sok gondolkodás és vacillálás után meg is tettem ezt a lépést. Két hétig örültem is neki, mint majom a farkának majd jött a szombat, amikor is a kis drágám belecsusszant egy gőzölgő bögre citromos coldrexbe, hát nem csodás az élet? :D Azóta minden házi praktikát kipróbáltam, hátha újra életre tudom kelteni, de nem sikerült sajnos...mától hivatalosan is gyászolom :( De hogy ne legyek teljesen telefon nélkül Tom, Maria pasija odaadta az ő régi telefonját, hogy nyugodtan használjam. Ugye most mindenki az hinné, hogy jajjdejoo, Évinek megint van telefonja? Háááát nem :D Első akadály: a sim kártyámat megcsonkitották kicsit, mivel az iPhoneba kisebb kártyák mennek. Ezen a problémán 20 perc alatt átverekedtem magam és valahogy elinditottam a telefont miniatűr simkártyával, juhéééé! Ekkor ébredtem rá, hogy Sprint a telefon és blokkolt, tehát az én att kártyámmal még ha nagyon akarom sem fog működni...Ennyit erről...Tehát most, hogy már összekuporgattam egy kis pénzt a mexikói utazásra, vehetek ismét egy új telefont...mert én nem szarral guritok :D De legalább valami jó is történt a hétvégén, öcsém ismét országos bajnok lett, jippijááájééééé, Nusi remélem ugrálsz örömödben, mivel köztudottan te vagy a legnagyobb rajongó :D
Húsvét! Mivel zsidó családnál lakom, akik nem ünneplik Húsvétot, ezért ezen az éven kicsit máshogy telik, mint a többi :) Viszont Maria barátnőm volt olyan kedves és meghivott hozzájuk családi összejövetelre, úgyhogy senki ne essen pánikba, sonkát tormával idén is ettem :) Tegnap este pedig mikor hazajöttem Mariától Marni és Jill nagyon cukik voltak, láttam, hogy settenkednek valamiben. Marni le is küldött a szobámba, mert hogy hallott valami ugrabugrálást innen lentről :) Itt volt egy nagy kosár tojás az ágyamon egy levélkével a Husvéti nyuszitól :) Ma délután pedig  egg huntolunk, tojásvadáááászat lesz! :)
Ééééééés ex bryn mawrosok, akik ezt olvassátok!!! Pénteken találkozom Greggel :) Greg egy mexikói barátom, aki New Yorkba jön egy pár napra, de tényleg csak egy pár napra, úgyhogy pénteken találkozunk ebédre közel két év után :) Na ki irigykediiiiiik? :)
Éééééééés végre megvan Ági repjegye, augusztus 7-24 whooooohhoooooooo :) Öcsém repjegyét még nem vettem meg, mert a család nem tudja pontosan mikor lesz szabadom, de amint lefixálódik minden már meg is veszem azt is ééééééés nagyon nagyon lesz az öröm! :)
Puszi mindenkinek, szedjetek vitamint és ne hagyjátok a coldrexet az ágy mellett :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése