2014. március 19., szerda

Hétköznapok és szülinapok

Nos úgy döntöttem, hogy adok egy kis insightot mindenkinek hétköznapjaimba, mert hogy annyira nagyon izgalmasak :D Tehát hétfőnként reggel segédkezek a lányoknak elkészülni suliba, ami annyit takar hogy megfésülöm a kicsit és csinálok neki reggelit. A nagyobb lány már maga elkészül. Utána elsétálok a kicsivel és a kutyával iskolába és már végeztem is délutánig. Mostanában az apuka néha elviszi mindkettőt suliba autóval, úgyhogy ilyenkor még kevesebb dolgom van :) Délután tenisz órájuk van a lányoknak, kb. 2 órát várakozok ott rájuk, utána haza, vacsi és már vége is a napnak. Szerdán reggel nem kell dolgoznom, délután tenisz, vacsi, házi és takarodó. Keddet imádom. Reggel értelemszerűen segitek elkészülni és utána 6-ig szabad vagyok, mivel addig programja van a lányoknak, ahova suli után mennek busszal egyből. Csütörtökön csak a nagyobbiknak van programja délután, úgyhogy 3-kor elmegyek a kicsiért suliba és vagy házit csinálunk, vagy jön hozzá valaki játszani vagy játszunk mi. Péntekenként nincs programjuk, olyankor vagy elmennek valakihez játszani vagy hozzánk jön valaki. Ilyenkor csak jelen kell lennem, etetni, itatni őket és mosolyogni :) Hétvégén eddig még nem kellett dolgoznom, mert mindig elmentek sielni, de mivel most már lassan vége a si szezonnak ezért egyszer-kétszer kell majd szombat vagy péntek este babysittelnem. És ennyi, már tova is röppent egy hét...
Múlt héten egyébként nem történt semmi izgalmas, a nagyobbik most egész normálisan viselkedik és az apuka se köt már belém lépten nyomon, csak ha nagyon fitogtatni akarja erejét. Pénteken elmentem moziba egy lengyel lánnyal, ő az egyike azoknak akikkel találkoztam és már rematchelnek is :D A Single mom's clubot néztük meg, nekem nagyon tetszik, vicces, mindenkinek ajánlom. Fiúknak nem annyira :D Olyan nagy hatással volt rám, hogy egyből az egyik főszereplő pasassal is álmodtam :D Mivel vasárnap volt a szülinapom ezért Ewelinaval (lengyel lány,nem ő rematchel) és Nikolával (szlovák) elhatároztuk, hogy szombaton partyzunk egyet New Yorkban. Rettentő sokan voltak mindenhol, ez gondolom annak is volt köszönhető hogy hétfő St. Patrick's day volt. Bele is botlottunk pár ir fiatalemberbe és nyugodtan konstatáltam, hogy az ir akcentust még most sem tudom megfejteni :D A buli nagyon jóra sikerült, több részletet nem is árulok el, mindenki képzeletére bizom milyen egy igazi New York-i buli ;) Szülinapomat másnap a családdal is megünnepeltem, akik nagyon aranyosak voltak. Készültek spéci vacsival és tortával is. Kicsitől kaptam egy gyűrűt meg egy üdvözlőlapot, nagyon cuki volt. Vacsi után pedig társasoztunk, senki nem hisztizett, nem bunkóskodott, mindenki sokat nevetett, úgyhogy szuper volt. Múlt héten pedig, amikor Jerseyben voltam Maria meglepett egy szülinapi vacsival, úgyhogy ettem HURKÁT, tejóég milyen finom volt :) :) Igy telt a szülinap, jó volt végül is, de azért sajnálom, hogy nem tudtam megölelgetni a családom otthon, erre az egy napra hazamentem volna :)
Témaváltás: Van egy kérdésem a jelenlegi au pairokhoz...hogy álljátok meg hogy nem vásároltok??? Be kell vallanom, hogy shopaholic vagyok...egyfolytában a netes oldalakat bújom, hogy éppen mit is vehetnék, elég sokszor visszafogom magam, de még igy is tul sokat vásárolok :D Na de most már elhatároztam, hogy visszafogom magam, mivel spórolnom kell a MEXIKOI kirándulásra, erről majd később mesélek, amikor már jobban körvonalazódott hogy mi, merre és hogyan :)
UI engedek az erőszaknak: Ági és Nusi hiányoztok :D :D
Szép hetet mindenkinek és szedjetek vitamint, cseles az idő :D

1 megjegyzés: